Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Studená omáčka s hubami


Prísady

1 bielok,
6 žĺtkov uvarených natvrdo,
2 čajové lyžičky horčicového prášku (alebo 2 lyžice horčice),
2 huby,
lyžica olív,
70 ml octu,
1 uhorka,
2 lyžice slnečnicového oleja,
1 lyžica nakrájanej cibule,
lyžica nakrájaného kôpru,
lyžica kapár,
6 kociek cukru,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.18/5

Hodnotenie: 2.2/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Horčicový prášok zavaríme 2 čajovými lyžičkami vriacej vody (alebo použijeme horčicu), pridáme žĺtky, drvený cukor, olivový olej, soľ, ocot. Primiešame bielok, čerstvú uhorku, nakladané huby a kôpor, ktoré sme nakrájali na drobné kúsky. Zmes dôkladne rozmiešame. Môžeme pridať aj kapary a olivy.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!