Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Omáčka Chateaubriand


Prísady

200 ml bieleho vína,
niekoľko šampiňónov,
1 malá cibuľa,
125 g bylinkového masla,
500 ml teľacieho vývaru,
tymian,
polovica bobkového listu\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.52/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.5/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na panvicu dáme nasekanú cibuľu, tymian, bobkový list, očistené šampiňóny, biele víno a zmes rozvaríme. Pridáme vývar z teľacieho mäsa a varíme, až kým sa polovica tekutiny nevyvarí. Potom omáčku precedíme a zamiešame do nej bylinkové maslo.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!