Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
Cesto: 750 g lístkového cesta
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Lístkové cesto rozvaľkáme na 3 pláty vysoké asi 3 milimetre.
Pomocou valčeka prenesieme postupne cestá na tri suché plechy. Poprepichujeme vidličkou a vložíme do vyhriatej rúry a upečieme pri teplote 220 °C. Po vychladnutí pláty naplníme žĺtkovou šľahačkou. Vrchný plát cesta polejeme polevou a necháme na chladnom mieste stuhnúť. Plnka: V mlieku rozšľaháme žĺtky, pudingový prášok, kryštálový cukor a za stáleho miešania povaríme asi 2 minúty a necháme vychladnúť. Do vychladnutého pudingu vmiešame vanilínový cukor a šľahačku, ktorú sme získali vyšľahaním smotany na šľahanie so stužovačom. Poleva: Práškový cukor miešame s bielkami a citrónovou šťavou, kým nie je poleva hladká. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!