Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Fánky


Prísady

1 kg hladkej múky,
trocha soli,
2 vajcia,
1 šľahačka,
1 vanilka,
práškový cukor,
Kvások: kocka droždia,
2 dcl mlieka,
cukor


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.67/5

Hodnotenie: 1.7/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na tablu si dáme múku, trocha soli, vajcia, šľahačku a pridáme kvások. Vymiesime rukou /cesto tuhé ako na slíže/. Potom cesto rozvaľkáme na hrúbku 0,5 cm a zubatým kolieskom vykrajujeme kúsky a v strede urobíme čiarku. Necháme 1 hodinu vykysnúť a vysmážame najskôr vrchnú stranu. Obaľujeme v práškovom cukre, do ktorého sme dali aj vanilkový cukor.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!