Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Èerešňová bublanina


Prísady

3 dl mlieka,
120 g práško¬vého cukru,
5 vajec,
50 g masla alebo rastlinného tu¬ku,
100 g hrubej múky,
100 g jemnej strúhanky,
pol balíčka prášku do pe¬čiva,
citrónová kôra,
če¬rešne\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.18/5

Hodnotenie: 2.2/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
V mlieku rozmiešame cukor, žĺtky, roztopené maslo alebo rastlinný tuk, múku zmiešanú s práškom do pečiva, strúhan¬ku a postrúhanú citrónovú kôru. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh (môžeme doň zašľahať polovicu cukru) a zľahka primiešame k cestu. Pripravené cesto rozotrieme na vymas¬tený a múkou vysypaný plech, posypeme odkôstkovanými čerešňami a vo vyhriatej rúre pomaly upečieme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!