Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |
Najnovšie recepty
Prísady
Krém: 2 lyžice želatiny,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Tortovú formu vyložíme na dne i po stranách piškótami. Želatínu namočíme do vlažného mlieka a necháme nabobtnať. Mäkký tvaroh, cukor a rozpustenú želatínu našľaháme do hladkého krému.
Polovicu krému nalejeme na piškóty, pokryjeme ďalšou vrstvou piškót. Do zvyšnej časti krému prisypeme väčšiu časť čučoriedok a rozmixujeme. Natrieme na piškóty a uložíme do chladničky stuhnúť a odležať. Jednotlivé porcie torty ozdobíme smotanou pripravenou podľa návodu na obalu a zvyšnými čučoriedkami. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!