Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Èučoriedková tvarohová torta


Prísady

Krém: 2 lyžice želatiny,
2 dcl mlieka,
500 g mäkkého tvarohu,
3 lyžice cukru múčka,
1 balíček vanilinového cukru,
asi 400 g čučoriedok
Na ozdobenie: šľahačka v prášku
,
mlieko


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.90/5

Hodnotenie: 1.9/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Tortovú formu vyložíme na dne i po stranách piškótami. Želatínu namočíme do vlažného mlieka a necháme nabobtnať. Mäkký tvaroh, cukor a rozpustenú želatínu našľaháme do hladkého krému.
Polovicu krému nalejeme na piškóty, pokryjeme ďalšou vrstvou piškót.
Do zvyšnej časti krému prisypeme väčšiu časť čučoriedok a rozmixujeme. Natrieme na piškóty a uložíme do chladničky stuhnúť a odležať. Jednotlivé porcie torty ozdobíme smotanou pripravenou podľa návodu na obalu a zvyšnými čučoriedkami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!