Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Koláč priateľstva


Prísady

7‚5 dcl polohrubej múky,
5 dcl kryštáľového cukru,
5 dcl mlieka,
3 vajcia,
1‚5 kávovej lyžičky prášku do pečiva,
1‚5 až 2 dcl oleja,
trochu škorice,
10 dkg hrozienok,
5 dkg strúhanej čokolády,
za hrsť posekaných orechov,
1 vanilkový cukor,
1 kávová lyžička sódy bikarbóny,
trocha soli


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.83/5

Hodnotenie: 2.8/5 (36)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
PONDELOK:2,5 dcl kryštálového cukru,
UTOROK: 2,5 dcl mlieka,
STREDA: 2,5 dcl polohrubej múky,
ŠTVRTOK: 3 krát dobre premiešame,
PIATOK: 2,5 dcl mlieka, 2,5 dcl polohrubej múky, 2,5 dcl kryštálového cukru,
SOBOTA: dobre premiešame, rozdelíme na 4 časti a 3 darujeme,
NEDEĽA:
V nedeľu do svojho dielu pridáme:
2,5 dcl polohrubej múky,
3 vajcia,
1,5 kávovej lyžičky prášku do pečiva,
1,5 až 2 dcl oleja,
trochu škorice,
10 dkg hrozienok,
5 dkg strúhanej čokolády,
za hrsť posekaných orechov,
1 vanilkový cukor,
1 kávová lyžička sódy bicarbóny,
trocha soli, Dobre vymiešame a dáme piecť na vymastený a múkou vysypaný
plech, alebo bábovkovú formu.
Pečieme asi pol hodinu pri teplote 160-180 stupňov.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!