Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Parížske rožteky


Prísady

6 bielkov,
45 dkg kryštálového cukru,
22 dkg zomletých orechov,
1‚5 PL polohrubej múky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.08/5

Hodnotenie: 2.1/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do vodného kúpeľa vložíme misu s bielkami, ktoré do zhustnutia s kryštálovým cukrom vyšľaháme nad parou. Odstavíme z tepelného zdroja, primiešame zomleté orechy a múku.
Masu dáme do mikroténového sáčku, vytláčame rožky na mastný papier a pečieme v mierne vyhriatej rúre.
Po vychladnutí vytláčame z mikroténového sáčku čokoládový krém.
Vrch polejeme čokoládou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!