Prísady
2 žĺtky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Žĺtky s cukrom vymiešame na hustú penu. Pomaranč umyjeme horúcou vodou, kôru nastrúhame a šťavu vytlačíme. Zamiešame do krému. Primiešame polohrubú múku. Bielky a soľ vyšľaháme na tuhý sneh a opatrne zapracujeme do cesta. Plochú formu vytrieme maslom. Naplníme ju cestom a pečieme 4 minúty pri výkone 500 W. Piškótové cesto vyklopíme. Žĺtky na plnku zmiešame s citrónovou šťavou a 1 lyžicou cukru a varíme 2 minúty 30 sekúnd pri výkone 360 W. Každých 30 sekúnd pomiešame. Želatínu namočíme do studenej vody. Tvaroch vymiešame a zvyšný cukor vmiešame do žĺtkového krému. Víno zohrievame 1 minútu pri výkone 600 W. Ovocie umyjeme a spolu s vínom zamiešame do krému. Polovicu piškótového cesta dáme do formy. Naplníme krémom a prikryjeme druhou polovicou cesta.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!