Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Rumové venčeky


Prísady

25 dkg hladkej múky,
1 vanilkový cukor,
12‚5 dkg masla,
2 žĺtky,
štipka soli,
10 dkg práškový cukor\.
Plnka:10 dkg masla
,
5 dkg kakaa,
5 dkg práškového cukru\.
Poleva:15 dkg preosiaty práškový cukor
,
2-3 lyžice rumu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.17/5

Hodnotenie: 2.2/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z prísad vymiesime cesto, ktoré zabalíme do fólie a necháme 1 hod. v chlade. Rozvaľkáme ho na výšku 3 mm. Vykrajujeme venčeky s priemerom asi 4 cm. Položíme ich na plech vyloženým papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre pri stredne silnej teplote.
Všetky prísady na plnku vymiešame a naplníme do vrecka s malým otvorom. Na polovicu venčekov nanesieme vrstvu krému a prikryjeme zvyšnou polovicou upečeného pečiva. a
Práškový cukor s rumom vymiešame nahladko, do polevy namáčame vždy vrchnú stranu venčekov. Posypať ich môžeme farebnými cukrovými zrnkami alebo čokoládovou ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!