Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Broskyňový koláč


Prísady

220 g práškového cukru,
220 g masla,
120 g polohrubej múky,
6 vajec,
2 lyžice kaka,
pol balíčka prášku do pečiva,
700 ml broskyňového kompótu,
200 ml mlieka,
2 lyžice kryštálového cukru,
1 Zlatý klas,
čokoládová poleva


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.8/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Žĺtky, maslo, práškový cukor a kakao vymiešame. Striedavo pridávame sneh z bielkov a múku s práškom do pečiva. Cesto vylejeme na vymastený a múkou posypaný plech a v predhriatej rúre upečieme. Z mlieka, kompótovej šťavy, cukru a prášku Zlatý klas uvaríme hustejší krém a ešte teplý rozotrieme na cesto. Na krém poukladáme broskyne a keď vychladne, polejeme koláč čokoládovou polevou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!