Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Švajčiarske morčacie rolky


Prísady

4 plátky morčacích pàs á 150 g,
125 g kyslých uhoriek,
1 pór,
1 paprika,
soľ,
mleté čierne korenie,
1 PL horčice,
200 g tvrdého syra,
1 PL oleja,
100 g cibule,
1/8 l mäsového vývaru z kocky,
75 g bieleho jogurtu,
1 ÈL maizeny,
20 g kapár


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.50/5

Hodnotenie: 2.5/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rúru predhrejeme na 200 stupňov (plynovú na stupeň 3-4). Uhorky nakrájame. Pór očistíme, umyjeme a nakrájame. Papriku prerežeme, očistíme, umyjeme a nakrájame. Morčacie mäso umyjeme pod tečúcou studenou vodou, osušíme, vložíme do mikroténového vrecúška a opatrene naklepeme na hrúbku pol cm. Osolíme, okoreníme, potrieme horčicou, naplníme uhorkou, paprikou, pórom. 150 g syra nakrájame na kocky, zvyšok nastrúhame. Kocky dáme do plnky, mäso zrolujeme a previažeme kuchynskou niťou. Ak ostala plnka, odložíme ju na ďalšie použitie. Na teflónovej panvici zohrejeme olej a rolády na ňom z každej strany opekáme približne 5 minút. Potom ich vložíme do pekáča, posypeme strúhaným syrom a dáme do predhriatej rúry. Pečieme 15 minút. Cibuľu ošúpeme, nakrájame a so zvyškom plnky dáme do výpeku na panvici. Podlejeme vývarom a necháme prevrieť. Maizenu dobre rozmiešame v jogurte, vlejeme na panvicu a zahustíme. Pridáme kapary, podľa potreby osolíme a okoreníme. Podávame so zemiakmi, ryžou alebo cestovinami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!