Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Morčacie prsia s paprikou a šampiňonmi


Prísady

300 g morčacích prsíčok,
1 zelenú papriku,
50 g šampiňónov,
1/2 malej cibule,
1 čajovú lyžičku mletej červenej papriky,
1 strúčik cesnaku,
1/8 mäsového vývaru,
1 kyslú smotanu,
soľ,
mleté čierne korenie,
olej,
maslo


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.12/5

Hodnotenie: 2.1/5 (43)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Papriku a šampiňóny očistíme a umyjeme. Nakrájame na rovnako veľké kúsky. Cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno. Mäso nakrájame na dvojcentimetrové kocky, osolíme, okreníme a na troch polievkových lyžiciach oleja z každej strany opečieme. Vyberieme z panvice a odložíme na teplé miesto. Vo výpeku z mäsa rozpustíme jednu čajovú lyžičku masla, pridáme cibuľu, nakrájanú zelenú papriku, šampiňóny, krátko opražíme. Potom pridáme čevenú papriku, pretlačený strúčik cesnaku, zalejeme vývarom, ktorý sme pripravili podľa návodu na obale. Necháme zovrieť. Vmiešame kyslú smotanu a omáčku varíme za stáleho miešania jednu minútu. Pridáme mäso a zohrejeme na minime. Podľa potreby dochutíme soľou a korením.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!