Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Morčacie filé s jablkami a šunkou


Prísady

800 g morčacích pàs,
PL soli,
0‚75 dl oleja,
100 g masla,
50 g hrozienok,
250 g jabĺk,
150 g


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.41/5

Hodnotenie: 2.4/5 (37)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Morčacie filé zľahka naklepte, osoľte a opečte na oleji z oboch strán. Pridajte tretinu masla a poduste. Hrozienka opláchnite, zalejte trochou vriacej vody, pridajte ďalšiu tretinu masla a očistené, ošúpané jablká pokrájané na tenké plátky. Spolu poduste. Na zvyšku masla ohrejte plátky šunky. Hotové filé zalejte vlastnou šťavou, obložte jablkami, hrozienkami a šunkou. Ako príloha je vhodná ryža, zemiaky a jemnejšie druhy zeleninových šalátov.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!