Prísady
4 rezne z morčacích pàs,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Umyté a osušené rezne mierne naklepeme, osolíme, okoreníme, krátko osmažíme z obidvoch strán na masle a preložíme do vymastenej ohňovzdornej misy. Zemiaky uvaríme v šupke, necháme vychladnúť, ošúpeme a najemno postrúhame. Mrkvu pokrájame, uvaríme domäkka, syr nastrúhame nahrubo a všetko spolu so žĺtkami a s posekanou petržlenovu vňaťou pridáme k zemiakom. Zmes osolíme, okreníme, podľa chuti pridáme nastrúhaný muškátový oriešok a dobre premiešame. Na každý rezeň položíme kôpku zemiakovej zmesi a mäso dáme na štvrťhodinku zapiecť do vyhriatej rúry.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!