Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Morčacie rezne s broskyňami a brusnicami


Prísady

4 morčacie rezne,
1/2 lyžičky soli,
3 lyžice hladkej múky,
3 vajcia,
4 zrelé broskyne,
1 lyžica citrónovej šťavy,
4 lyžice brusnicového kompótu,
olej na smaženie,
plátky citróna,
petržlen na ozdobenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.13/5

Hodnotenie: 2.1/5 (39)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rezne obalíme v múke, potom v rozšľahanom a osolenom vajci. Osmažíme na oleji. Osmažené rezne pofàkame citrónovou šťavou. Na každý rezeň položíme plátok citróna, ozdobíme petržlenovou vňaťou. Podávame s brusnicovým kompótom a broskyňou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!