Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Rezne s rumom


Prísady

4 rezne (bravčové,
alebo kuracie),
2 lyžice masti,
12 koliesok kvalitnej suchej salámy,
2 šľahačkové smotany,
zelené korenie,
1 Encián,
0‚5 dl rumu,
3 lyžice sójovej omáčky,
drvenú rascu,
soľ\.
Príloha: 0‚5 kg ružičkového kelu
,
0‚5 dl rastlinného tuku,
3 dl vývaru,
4 strúčiky cesnaku,
4 lyžice suchého vína,
Solamyl,
2 lyžice sójovej omáčky,
cukor,
soľ a jablkový likér\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.11/5

Hodnotenie: 2.1/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rezne rozklepeme, posolíme a okoreníme rascou. Krátko ich opečieme na masti z oboch strán a poukladáme na pekáč. Na rezne poukladáme kolieska salámy a zalejeme ich smotanou rozmiešanou s rumom a sójovou omáčkou. Posypeme ich zeleným korením, na hrubo postrúhaným Enciánom. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 40 minút. Príloha: na rozpálený olej dáme na plátky pokrájaný cesnak. Osmažený cesnak zalejeme vývarom, vložíme ružičkový kel, prikryjeme a 5 minút varíme. Solamyl zmiešame s vodou a zahustíme ním vývar s ružičkovým kelom, pridáme sójovú omáčku, biele víno, cukor, soľ a likér.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!