Prísady
4 rezne (bravčové,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Rezne rozklepeme, posolíme a okoreníme rascou. Krátko ich opečieme na masti z oboch strán a poukladáme na pekáč. Na rezne poukladáme kolieska salámy a zalejeme ich smotanou rozmiešanou s rumom a sójovou omáčkou. Posypeme ich zeleným korením, na hrubo postrúhaným Enciánom. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 40 minút. Príloha: na rozpálený olej dáme na plátky pokrájaný cesnak. Osmažený cesnak zalejeme vývarom, vložíme ružičkový kel, prikryjeme a 5 minút varíme. Solamyl zmiešame s vodou a zahustíme ním vývar s ružičkovým kelom, pridáme sójovú omáčku, biele víno, cukor, soľ a likér.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!