Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Paprikáš z kurčaťa


Prísady

1 kurča,
250 ml kyslej smotany,
1 cibuľa,
20 g hladkej múky,
4 lyžice oleja,
1 zeleninová paprika,
2 paradajky,
mletá červená paprika,
šťava z pol citróna,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (31)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kurča nakrájame na menšie kusy. Na oleji speníme nadrobno nasekanú cibuľu a zaprášime mletou červenou paprikou. Pridáme kurča, opražíme, mierne podlejeme, ochutíme nakrájanou paprikou bez jadrovníka a udusíme do polomäkka. Potom pridáme olúpané nakrájané paradajky, zahustíme hladkou múkou a dodusíme. Podľa chuti osolíme. Keď je mäso mäkké, pridáme kyslú smotanu a šťavu z citróna. Podávame s haluškami alebo cestovinami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!