Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Šéfove kuriatko


Prísady

600 g pàs,
90 g sterilizovaných uhoriek,
90 g údenej prerastenej slaniny,
90 g šunky,
90 g červenej cibule,
90 g póru,
6 lyžíc plnotučnej horčice,
mleté čierne korenie,
olej,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.85/5

Hodnotenie: 1.9/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, nakrájame na plátky, mierne osolíme a opečieme na horúcom oleji z oboch strán. Vyberieme a poukladáme na plech. Uhorky, slaninu, šunku, cibuľu a pór nakrájame na rovnaké kúsky, posypeme čiernym korením a zmiešame s horčicou. Zmes poukladáme na rezne a dáme zapiecť do vopred vyhriatej rúry na červeno. Podávame s ryžou, zemiakmi s petržlenovou vňaťou alebo zemiakovými kroketkami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!