Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pražené šanghajské rezance


Prísady

450 g širokých šanghajských rezancov (uvarených do polomäkka),
100 g vareného kuracieho alebo bravčového mäsa( nakrájaného na kúsky),
100 g bielej kapusty (nakrájanej nadrobno),
2 lyžice sójovej omáčky,
pol čajovej lyžičky sezamového oleja,
3 lyžice horúceho oleja,
pol čajovej lyžičky Glutasolu (môžeme vynechať),
mleté čierne korenie\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.22/5

Hodnotenie: 2.2/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kapustu sparíme vložením na asi 1 minútu do vriacej vody. Necháme ju dobre odkvapkať. Vo woku rozpálime olej. Vložíme doň mäso a za stáleho miešania ho oprážame asi 3 minúty. Pridáme uvarené rezance, sójovú omáčku, Glutasol, podľa chuti osolíme a okoreníme. Pridáme kapustu, zohrejeme a ihneď podávame. Fritované rezance: Rezance varíme asi 5 minút. Necháme ich dobre odkvapkať na obrúsku. Fritujeme ich v horúcom oleji, až sú chrumkavé a zlaté.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!