Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kurací chop-suey


Prísady

450 g vykosteného kurčaťa (nakrájaného na kúsky veľké 2 cm),
220 g sójových výhonkov,
1 cibuľa (nakrájaná na väčšie kusy),
2 lyžice svetlej sójovej omáčky,
1 lyžica kukuričného škrobu,
2 lyžice oleja na praženie,
2 čajové lyžičky sezamového oleja,
štvrť čajovej lyžičky Glutasolu (môžeme vynechať),
250 ml kuracieho vývaru,
1 čajová lyžička prírodného cukru,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Sójovú omáčku zmiešame s cukrom a pridáme kúsky kuracieho mäsa. Marinujeme ich asi 5 minút. Kurča necháme odkvapkať a marinádu uschováme. Rozohrejeme wok a nalejeme doň olej. Kurča pražíme asi 3 minúty. Vyberieme ho, cibuľu pražíme asi 3 minúty a pridáme sójové výhonky. Miešame a pražíme asi 5 minút. Do panvice vrátime naspäť kurča a prilejeme sezamový olej. Glutasol a kukuričný škrob rozpustíme vo vývare a polejeme ním kuraciu zmes. Povaríme asi 2 až 3 minúty a miešame, dokiaľ omáčka nezhustne.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!