Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kurča na studeno


Prísady

1 kurča (asi 1200 g),
50 ml oleja,
50 ml vínneho octu,
2 cibule,
100 g mrkvy,
1 viazanička petržlenovej vňate,
2 zelerové listy,
1 čajová lyžička horčice,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.20/5

Hodnotenie: 2.2/5 (30)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kurča potrieme soľou a dáme variť. Po 15 minútach pridáme nakrájanú mrkvu, zelerové listy a časť petržlenovej vňate. Medzitým na rozpálenom oleji opražíme nakrájanú cibuľu. Pridáme k nej zvyšnú nasekanú petržlenovú vňať, horčicu, premiešame a dáme do polievky. Kurča varíme, kým nezmäkne. Krátko pred dovarením prilejeme vínny ocot, necháme povariť a odložíme z ohňa. Varené kurča, ozdobené vajcami uvarenými natvrdo, podávame ako studené predjedlo.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!