Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |
Najnovšie recepty
Prísady
800 g kuracích pàs,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Očistené, umyté, osušené mäso z kuracích pàs sa nakrája na plátky cez vlákna, zľahka naklepe, osolí, rýchlo opečie z obidvoch strán na oleji, pridá sa polovica masla a krátko sa podusí. Na zvyšku masla sa ohrejú na plátky nakrájané broskyne a zastreknú sa vínom. Pri podávaní sa plátky mäsa ozdobia plátkami broskýň, posypú sekanými orechmi a podlejú šťavou. Poznámka: Miesto broskýň sa môžu použiť iné druhy ovocia, ako pomaranče, ananás, mandarínky, hrušky, čerstvé banány a pod. Vhodné prílohy: rôzne upravené zemiaky, dusená ryža.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!