Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kuracie prsia na masle s broskyňami


Prísady

800 g kuracích pàs,
1 lyžičku soli,
olej,
100 g masla,
150 g broskyňového kompótu,
1 dl bieleho vína,
40 g vlašských orechov\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.90/5

Hodnotenie: 1.9/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené, umyté, osušené mäso z kuracích pàs sa nakrája na plátky cez vlákna, zľahka naklepe, osolí, rýchlo opečie z obidvoch strán na oleji, pridá sa polovica masla a krátko sa podusí. Na zvyšku masla sa ohrejú na plátky nakrájané broskyne a zastreknú sa vínom. Pri podávaní sa plátky mäsa ozdobia plátkami broskýň, posypú sekanými orechmi a podlejú šťavou. Poznámka: Miesto broskýň sa môžu použiť iné druhy ovocia, ako pomaranče, ananás, mandarínky, hrušky, čerstvé banány a pod. Vhodné prílohy: rôzne upravené zemiaky, dusená ryža.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!