Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pražené rezance s nasekaným kuracím mäsom


Prísady

220 g uvareného a nadrobno nasekaného kuracieho mäsa,
450 g rezancov (uvarených do polomäkka),
100 g celých zelených fazuliek (alebo dlhých čínskych fazúľ nakrájaných na kúsky dlhé 7 cm),
1 čajová lyžička vína,
1 lyžica sójovej omáčky,
1 lyžica omáčky z ustríc,
1 lyžica kukuričného škrobu,
3 nasekané jarné cibuľky,
1 nasekaný strúčik cesnaku,
olej,
250 ml kuracieho vývaru,
1 čajová lyžička cukru,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.09/5

Hodnotenie: 2.1/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na panvici rozpálime 2 lyžice oleja a kurča na ňom oprážame asi 2 minúty. Vyberieme ho, pridáme cesnak, jarnú cibuľku a fazuľky a pražíme asi 2 minúty. Zeleninu vyberieme, na panvici rozpálime 2 lyžice oleja a prevarené rezance na ňom pražíme asi 2 minúty. Uložíme ich na tanier a udržiavame v teple. Opražené kurča, cibuľu a fazuľky vrátime do panvice a za stáleho miešania ich pražíme asi 1 minútu. Kukuričný škrob rozpustíme v kuracom vývare a prilejeme do panvice. Pridáme sójovú omáčku, omáčku z ustríc, víno, cukor a soľ s čiernym korením podľa chuti. Mierne povaríme na miernom plameni, až omáčka zhustne. Nalejeme ju na vrstvu rezancov a ihneď podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!