Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kurací obar


Prísady

600 g kuracieho mäsa,
40 g oleja,
1 mrkvu,
1 petržlen,
30 g zeleru,
1 lyžicu múky,
soľ,
mleté čierne korenie,
citrónovú kôru,
majorán,
bobkový list,
vínny ocot,
1 lyžicu Podravky\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.09/5

Hodnotenie: 2.1/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na rozpálenom oleji zo všetkých strán opečieme kuracie mäso nakrájané na kusy, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, na malé kúsky alebo kolieska pokrájanú mrkvu, petržlen a zeler. Všetko spolu chvíľu popražíme. Posolíme, pomúčime, dôkladne premiešame a zalejeme 8 dl vody. Pridáme Podravku, korenie, majorán, bobkový list a citrónovú kôru. Všetko spolu povaríme na slabom ohni, pokým mäso nezmäkne. Hotový obar okyslíme octom. Podávame s varenými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!