Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kuracina


Prísady

kuracie prsia 600 g,
asi 4 väčšie cibule,
horčica,
soľ,
korenie,


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.61/5

Hodnotenie: 2.6/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kuracinu si nakrájame na rezne a cibuľu nadrobno. Rezne si osolíme z oboch strán a z jednej aj okoreníme a potrieme horčicou. Takto potreté si ich vrstvíme na seba. Potom si ich sprudka z oboch strán opražíme na rozpálenom oleji.
Opražené rezne vyberieme nazad na tanier. Potom vo výpeku speníme cibuľu a opražíme do zlatista. Aby sa nespiekla a dlhšie sa pražila a bola mäkká, po chvíľke prilejem lyžicu-dve vody. Potom na ňu vrátime mäso a ešte spolu krátko popražíme.
Zalejeme vodou, pridáme horčicu - aspoň 5 PL, ale podľa chuti môžete dať aj viac, a dusíme. Až je mäso mäkké, vyberieme ho a šťavu rozmixujeme. Môžeme aj prepasírovať cez sitko, ale dlhšie to trvá.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!