Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kurací hrniec


Prísady

1‚5 l kuracieho vývaru,
1 veľkú žemľu,
mlieko,
4 žĺtky,
4 lyžice pokrájanej petržlenovej vňate,
2 strúčiky cesnaku,
100 g šunky,
soľ,
mleté čierne korenie,
muškátový orech,
100 g hydinovej pečene,
mrkvu,
petržlen,
zeler,
pór\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.1/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Pokrájanú žemľu namočíme do mlieka a vyžmýkame. Žemľu zmiešame so žĺtkami, nadrobno pokrájanou petržlenovou vňaťou, prelisovaným cesnakom, nadrobno pokrájanou šunkou, soľou korením, muškátovým orechom a nadrobno pokrájanou hydinovou pečeňou. Zmesou naplníme kura. Otvor uzatvoríme, nohy a krídla zviažeme. Vložíme do kuracieho vývaru. Pridáme koreňovú zeleniny a pór. Varíme do zmäknutia mäsa.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!