Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kurací hrniec


Prísady

1‚5 l kuracieho vývaru,
1 veľkú žemľu,
mlieko,
4 žĺtky,
4 lyžice pokrájanej petržlenovej vňate,
2 strúčiky cesnaku,
100 g šunky,
soľ,
mleté čierne korenie,
muškátový orech,
100 g hydinovej pečene,
mrkvu,
petržlen,
zeler,
pór\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.11/5

Hodnotenie: 2.1/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Pokrájanú žemľu namočíme do mlieka a vyžmýkame. Žemľu zmiešame so žĺtkami, nadrobno pokrájanou petržlenovou vňaťou, prelisovaným cesnakom, nadrobno pokrájanou šunkou, soľou korením, muškátovým orechom a nadrobno pokrájanou hydinovou pečeňou. Zmesou naplníme kura. Otvor uzatvoríme, nohy a krídla zviažeme. Vložíme do kuracieho vývaru. Pridáme koreňovú zeleniny a pór. Varíme do zmäknutia mäsa.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!