Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Varená sliepka s pikantnou omáčkou


Prísady

1/2 sliepky,
soľ,
1 cibuľu,
celé čierne korenie,
3 lyžice sójovej omáčky,
3 lyžice vývaru zo sliepky,
1 lyžicu oleja,
1 lyžicu vínneho octu,
1 lyžicu pikantnej horčice,
1/2 lyžičky glutasoli,
zeleninu na ozdobenie\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.33/5

Hodnotenie: 2.3/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Sliepku uvaríme do mäkka vo vode s cibuľou, soľou a čiernym korením. Vývar precedíme a mäso necháme vychladnúť. Mäso nakrájame na plátky a poukladáme na misu. Zmiešame horčicu, olej, ocot, vývar a glutasol. Hustotu omáčky regulujeme množstvom vývaru. Mäso ozdobíme zeleninou a prelejeme pikantnou omáčkou. Podávame studené.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!