Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Valentínske kuracie prsia plnené bryndzou


Prísady

4 plátky kuracích pàs,
15 dkg brynze,
10 dkg masla,
1 dcl mlieka,
5 dkg strúhaného syra,
1 vajce,
soľ,
1 PL magi,
hladká múka,
strúhanka


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.97/5

Hodnotenie: 2.0/5 (33)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Plátky mäsa na noc namočíme do mlieka, v ktorom sme si rozmiešali 1 lyžicu magi. Necháme odkvapkať, vyklepeme. Bryndzu si vymiešame s maslom, natrieme plátky mäsa a zrolujeme. Špajdľou spojíme.
Obalíme v trojobale /múka, vajce,strúhanka/,
vyprážame na rozpálenom oleji. Dobre prepečieme.
Necháme vychladnúť. Prerežeme napoly, posypeme strúhaným syrom a dáme do rúry zapiecť/len pokiaľ sa syr nerozpustí/.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!