Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kurča na hubách


Prísady

1 kurča,
soľ,
4 lyžice oleja,
100 g húb,
1 cibuľa,
1 strúčik cesnaku,
1 lyžica paradajkového pretlaku,
0‚2 l bieleho vína,
zelená petržlenová vňať,
kečup


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.15/5

Hodnotenie: 2.2/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kurča rozporcujeme a osolíme. Opražíme zo všetkých strán na rozohriatom oleji a odložíme do tepla. Na oleji opražíme na plátky pokrájané huby a pridáme nadrobno posekanú cibuľu a strúčik cesnaku, pokrájaný na tenké plátky. Keď sa cibuľa spení, pridáme rajčiakový pretlak, opražené porcie kurčaťa a podlejeme bielym vínom. Prikryjeme a udusíme do mäkka. Nakoniec pridáme nadrobno posekanú petržlenovú vňať. Podávame s cestovinami a prelievame kečupom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!