Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kuracia kapsa z ananásom


Prísady

4 kuracie prsia,
200 g odkvapkaného ananásového kompótu,
100 g eidamu,
80 g hladkej múky,
100 g strúhanky,
3 vajcia,
olej na smaženie,
1 zväzok zelenej petržlenovej,
1 hlávkový šalát,
1 kg zemiakov,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.83/5

Hodnotenie: 1.8/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kuracie prsia umyte a do každej porcie narežte kapsu. Mäso opatrne naklepte tĺčikom namočeným v studenej vode a osoľte.
Tvrdý syr nastrúhajte, odkvapkaný ananás nakrájajte na drobné kúsky a zmiešajte so syrom. Zmesou naplňte kapsy a upevnite špáradlom alebo ihlou na závitky. Naplnené rezne obaľte v hladkej múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke. Pomaly smažte vo vyššej vrstve rozpáleného oleja z oboch strán dozlatista.
Olúpané umyté zemiaky zalejte vriacou osolenou vodou, uvarte domäkka, sceďte a krátko opečte na rozohriatom oleji.
Plnené smažené rezne servírujte s pečenými zemiakmi a listami hlávkového šalátu. Porcie posypte posekanou petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!