Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hydinové rezne v bylinkovom cestíčku


Prísady

600 g kuracích pàs,
soľ,
mleté biele korenie,
hladká múka,
2 lyžice smotany,
2 vajcia,
2 lyžice polohrubej múky,
1 vrchovatá lyžica pokrájaných byliniek /bazalka,
petržlenová vňať,
kôpor/,
olej na vysmážanie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.37/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.4/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kuracie prsia pokrájame na menšie rezne, mierne naklepeme, osolíme, okoreníme bielym korením a obalíme v hladkej múke. Vajcia rozšľaháme so štipkou soli a smotanou, pridáme polohrubú múku a vymiešame hladké cesstíčko. Do cestíčka vmiešame pokrájané bylinky a každý rezeň oboch strán obalíme/namočíme/. Dáme do rozohriateho oleja a z oboch strán prudko opražíme. Teplotu zmiernime a ešte 3 minúty každý rezeň opekáme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!