Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Znojemský guláš


Prísady

400 g predného hovädzieho mäsa,
1 lyžica kyslej lahôdkovej smotany,
2 cibule,
2 stredne veľké sterilizované sladkokyslé uhorky,
40 g masti,
pol čajovej lyžičky mletej červenej papriky,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.06/5

Hodnotenie: 2.1/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Cibuľu očistíme a nadrobno nakrájame. Pridáme mletú červenú papriku a mäso. Opražíme, osolíme, mierne podlejeme a dusíme domäkka. Do hotového guláša primiešame na tenké rezance nakrájané uhorky a pred podávaním ho pokvapkáme lahôdkovou smotanou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!