Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |
Najnovšie recepty
Prísady
Hovädzie zadné mäso,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme, rozrežeme napoly a opatrne vyberieme žĺtok. Huby očistíme, nakrájame a udusíme na masti so zelenou petržlenovou vňaťou. Udusené huby zmiešame so žĺtkami, posolíme a naplníme uvarené bielky. Obe polovice vajec znovu spojíme.
Mäso umyjeme, nakrájame, naklepeme natenko a do každého rezňa zatočíme naplnené vajíčko. Zviažeme a na masti opečieme domäkka. Potom niť odstránime a nakrájame. Do šťavy pridáme smotanu a mäso polejeme. Podávame s ryžou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!