Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Plnené zadné hovädzie mäso


Prísady

Hovädzie zadné mäso,
4 vajcia,
60 g húb,
200 ml smotany,
1 malá cibuľa,
masť,
zelená petržlenová vňať,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.76/5

Hodnotenie: 1.8/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme, rozrežeme napoly a opatrne vyberieme žĺtok. Huby očistíme, nakrájame a udusíme na masti so zelenou petržlenovou vňaťou. Udusené huby zmiešame so žĺtkami, posolíme a naplníme uvarené bielky. Obe polovice vajec znovu spojíme.
Mäso umyjeme, nakrájame, naklepeme natenko a do každého rezňa zatočíme naplnené vajíčko. Zviažeme a na masti opečieme domäkka. Potom niť odstránime a nakrájame. Do šťavy pridáme smotanu a mäso polejeme.
Podávame s ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!