Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Fiaker guláš


Prísady

600 g hovädzej glejovky,
400 g párkov,
4 vajcia,
200 g sterilizovaných uhoriek,
1 lyžica paradajkového pretlaku,
400 g cibule,
3 strúčiky cesnaku,
100 g masti,
majoránka,
rasca,
pol lyžice sladkej papriky,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.30/5

Hodnotenie: 2.3/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Nakrájanú cibuľu opražíme na masti. Pridáme paradajkový pretlak, papriku a mäso, ktoré sme umyli a nakrájali na kocky. Osolíme, okoreníme, pridáme nakrájaný cesnak, majoránku a rascu. Po 10 minútach pridáme trochu vody, tak aby mäso nebolo celkom ponorené.
Prikryjeme a dusíme domäkka. Do hotového gulášu pridáme párky vcelku, ktoré v guláši necháme uvariť.
Podávame na tanieri s volským okom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!