Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Roštenka s vínom


Prísady

4 plátky roštenky,
250 g mletého bravčového mäsa,
250 g vareného údeného mäsa,
slanina,
2 vajcia,
200 ml červeného vína,
mrkva,
petržlen,
zeler,
1 cibuľa,
masť,
petržlenová vňať,
1 bobkový list,
celé čierne korenie,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.6/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z nízkej roštenky nakrájame plátky, naklepeme ich a osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a obložíme nakrájanou slaninou, cibuľou a pripravenou plnkou z 250 g bravčového a 250 g vareného údeného mäsa, 2 vajec, zo zelenej petržlenovej vňate a soli. Zvinieme, zviažeme a dáme opiecť na rozpálenú masť, do ktorej pridáme petržlen, mrkvu, zeler, bobkový list a celé nové korenie. Podlejeme a pomaly za stáleho podlievania dusíme.
Keď je mäso mäkké, šťavu zaprášime múkou a zalejeme vínom. Potom mäso nakrájame na kolieska. Podávame s makarónmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!