Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zahustené mäso


Prísady

600 g mäsa na guláš (alebo nakrájaného mäsa),
200 ml bieleho vína,
zelenina podľa výberu,
3 lyžice múky,
tuk na pečenie,
500 ml mäsového vývaru,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.1/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opečieme na tuku. Pridáme očistenú zeleninu nakrájanú nadrobno a krátko opražíme. Posypeme múkou. Zalejeme mäsovým vývarom a bielym vínom a podľa veľkosti mäsa varíme asi 45 až 60 minút.
Podávame s kysnutou knedľou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!