Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Bifteky na ražni


Prísady

4 plátky hovädzej sviečkovice,
1 cibuľa,
ochutené horčicové maslo,
1 lyžica plnotučnej horčice,
1 lyžica bieleho vína,
olej,
mleté čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bifteky trochu naklepeme dlaňou, natrieme olejom a necháme asi 30 minút odležať. Potom ich okoreníme a opekáme z oboch strán asi 3 minúty. Zmäknuté maslo rozmiešame s troškou horčice a dáme na opečené bifteky, ktoré sme osolili až po opekaní. Podávame s hranolčekmi a čerstvou zeleninou podľa vlastného výberu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!