Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Viedenský guláš


Prísady

400 g hovädzieho mäsa,
2 lyžice paradajkového pretlaku,
60 g masti,
40 g cibule,
1 lyžica citrónovej šťavy,
mäsový vývar,
majorán,
rasca,
mletá červená paprika,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.68/5

Hodnotenie: 2.7/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a pridáme na kocky nakrájané mäso. Pridáme rascu, mleté korenie, soľ a mletú červenú papriku. Bez podlievania pražíme, kým sa šťava nevydusí. Podlejeme vývarom a na miernom ohni udusíme domäkka. Mäkké mäso vyberieme, omáčku pretrieme cez sito, pridáme paradajkový pretlak a citrónovú šťavu. Mäso potom dáme naspäť a ešte krátko povaríme. Nakoniec ochutíme majoránom a soľou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!