Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Mexický guláš


Prísady

400 g predného hovädzieho mäsa,
100 g ementálu,
50 g masti,
150 g sterilizovaného hrášku,
2 cibule,
2 lyžice paradajkového pretlaku,
30 g hladkej múky,
mäsový vývar,
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.89/5

Hodnotenie: 1.9/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Nadrobno nasekanú cibuľu speníme na masti a primiešame mäso. Opražíme ho, osolíme, okoreníme a podlejeme mäsovým vývarom. Udusíme do polomäkka.
Pridáme nasucho opraženú múku, paradajkový pretlak a dodusíme domäkka. Potom primiešame sterilizovaný hrášok a zohrejeme.
Do každej porcie guláša dáme časť nastrúhaného syra a posypeme zelenou petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!