Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Orientálne hovädzie mäso


Prísady

400 g hovädzieho mäsa,
4 na osminky nakrájané paradajky,
2 malé póry,
2 cibule,
2 strúčiky cesnaku,
1 lyžica sójovej omáčky,
2 lyžice oleja,
cukor,
mäsový vývar,
nakrájaná pažítka,
nastrúhaný muškátový kvet,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.0/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, odblaníme a nakrájame na malé kocky. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme rozotretý cesnak so soľou, muškátový kvet, sójovú omáčku, cukor, korenie a mäso.
Premiešame, opražíme, podlejeme mäsovým vývarom, prikryjeme a dusíme. Podľa potreby podlievame mäsovým vývarom. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme paradajky, na kolieska nakrájané póry a udusíme domäkka.
Ozdobíme kolieskami čerstvej cibule a pažítkou.
Podávame s dusenou ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!