Prísady
450 g hovädzieho mäsa,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Na panvici rozpálime 2 lyžice oleja. Cesnak a zázvor pražíme v ňom asi 2 minúty. Pridáme cibuľu a pražíme asi 3 minúty. Pridáme zelenú papriku a mleté hovädzie mäso a oprážame asi 1 minútu. Pridáme polovicu soli, paradajkový pretlak, sójovú omáčku a mleté čierne korenie. Pražíme ďalšie asi 3 minúty. Vývar zmiešame s kukuričným škrobom a pridáme do panvice. Varíme do zhustnutia a až mäso zmäkne.
Medzitým varíme rezance v osolenej vode asi 4 minúty a necháme ich odkvapkať. Polejeme ich studenou vodou a znovu ich necháme odkvapkať. V panvici zohrejeme zvyšujúci olej. Pridáme rezance a necháme ich zohriať. Rozložíme ich na tanier a navrch nalejeme mäsovú omáčku. Ozdobíme ich nasekanými jarnými cibuľkami. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!