Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hot pot


Prísady

600 g hovädzieho mäsa,
300 g zemiakov,
30 g masla na potretie,
1 cibuľa,
hladká múka,
500 ml hovädzieho vývaru,
zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.04/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso očistíme, zbavíme tuku a šliach, nakrájame na malé, rovnaké plátky a obalíme múkou zmiešanou so soľou a s mletým čiernym korením. Ohňovzdornú misu vymastíme maslom, uložíme doň polovicu pripraveného mäsa, posypeme ho nakrájanou cibuľou a nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou, prikryjeme očistenými zemiakmi nakrájanými na kolieska, osolíme a okoreníme.
Celý postup ešte raz zopakujeme. Potom zmes zalejeme hovädzím vývarom, prikryjeme pokrievkou alebo alobalom a dusíme v dobre vyhriatej rúre asi 2 hodiny. Nakoniec odkryjeme, povrch zemiakov potrieme maslom a neprikryté dopečieme dočervena.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!