Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Srbský guláš


Prísady

400 g predného hovädzieho mäsa,
4 paradajky,
2 zeleninové papriky,
2 cibule,
60 g oleja,
30 g hladkej múky,
vývar z kostí,
mletá červená paprika,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.9/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Nadrobno nasekanú cibuľu speníme na oleji, pridáme na rezance nakrájané zeleninové papriky bez jadrovníkov a nakrájané mäso.
Opražíme a zaprášime mletou červenou paprikou. Osolíme, okoreníme mletým korením, podlejeme vývarom a udusíme takmer domäkka.
Pridáme olúpané nakrájané paradajky, zahustíme múkou a varíme ešte 20 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!