Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hovädzie mäso pečené na zelenine


Prísady

700 g hovädzieho zadného mäsa,
mrkva,
petržlen,
pol kalerábu,
pol zeleru,
zemiaky,
1 červená cibuľa,
1 lyžica octu,
5 zàn celého čierneho korenia,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na masť dáme mäso nakrájané na plátky, posolíme a pridáme trochu octu, nakrájanú zeleninu, soľ a celé čierne korenie. Dusíme domäkka. Občas prilejeme trochu vody. K mäkkému mäsu pridáme očistené a na kolieska nakrájané zemiaky a prilejeme toľko vody, aby zemiaky boli zakryté.
Prikryjeme a bez miešania dusíme, kým zemiaky nezmäknú. Mäso vyložíme na misu a zeleninu zmiešanú so zemiakmi podávame ako prílohu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!