Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Tokáň


Prísady

4 plátky hovädzieho mäsa bez kosti,
soľ,
lyžica oleja,
kúsok zeleru,
mrkvy a petržlenu,
1 cibuľa,
1 lyžica paradajkového pretlaku,
1 lyžica hladkej múky,
citrónová šťava,
1 lyžica oleja,
1 lyžica hladkej múky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.75/5

Hodnotenie: 1.8/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso pokrájame na plátky, vyklepeme a pokrájame na rezančeky. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájanú očistenú zeleninu a cibuľu, pridáme mäso a chvíľu opečieme. Všetko zalejeme vodou, osolíme, pridáme pretlak, citrónovú šťavu a dusíme domäkka. Zahustíme svetlou zápražkou z oleja a múky a necháme prevrieť. Podávame s dusenou ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!