Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hovädzí guláš Jadran


Prísady

500 g hovädzieho pleca,
paradajkový pretlak,
3 kapie,
2 zemiaky,
3 cibule,
karí korenie,
olej,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.47/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.5/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme. Nadrobno nakrájanú cibuľu osmažíme dozlata. Keď je cibuľa usmažená, pridáme paradajkový pretlak a mäso. Opekáme asi 20 minút. Potom zalejeme vodou a varíme asi 2 hodiny.
Potom do gulášu pridáme nastrúhané zemiaky a kapiu a necháme ešte 15 minút povariť. Dochutíme soľou.
Podávame s varenými zemiakmi alebo s kysnutou knedľou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!