Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kotlíkový guláš


Prísady

350 g hovädzieho mäsa,
300 g sterilizovaného leča,
1 cibuľa,
2 feferónky,
2 lyžice mletej červenej papriky,
lyžička majoránu,
rasca,
mleté čierne korenie,
lyžička vegety,
soľ,
400 g zemiakov,
šálka sterilizovaného zeleného hrášku,
60 g masti


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.3/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umyté mäso pokrájame na kocky. Na masti speníme cibuľu, pridáme mäso a opečieme, potom ho posolíme, posypeme mletou červenou paprikou, okoreníme, pridáme rascu, zalejeme vodou a varíme.
K polomäkkému mäsu pridáme lečo, na kocky pokrájané zemiaky, majorán, pokrájané feferónky, podľa chuti pridáme vegetu a dovaríme. K uvarenému gulášu pridáme zelený hrášok.
Podávame v kotlíkoch, so zapáleným pevným liehom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!