Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Stroganov


Prísady

5 plátkov hovädzieho mäsa zo sviečkovice,
2 menšie cibule,
2 lyžice masla,
hrsť čerstvých šampiňónov,
1 kyslá smotana,
1 lyžica hladkej múky,
pikantná horčica,
soľ,
mleté čierne korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.04/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na masle dozlatista opražíme cibuľu, pridáme šampiňóny, mäso nakrájame na rezančeky, osolíme, okoreníme a opekáme asi 5 minút. Potom pridáme smotanu, v ktorej sme rozmiešali horčicu. Všetko premiešame a necháme zakryté asi 10 minút prevrieť. Podávame s dusenou ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!