Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Roštenka na paprike


Prísady

400 g hovädzej roštenky,
4 zeleninové papriky,
1 lyžica paradajkového pretlaku,
1 lyžica ovsených vločiek,
1 cibuľa,
50 g masti,
mäsový vývar,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Dobre odležané mäso nakrájame na rezne, naklepeme a okraje narežeme. Opražíme v rozpálenej masti z oboch strán. Osolíme a okoreníme.
Pridáme na rezance nakrájané papriky a nadrobno nasekanú cibuľu. Podlejeme mäsovým vývarom, v ktorom sme rozmiešali paradajkový pretlak, prikryjeme a udusíme domäkka. Počas dusenia podlievame podľa potreby.
Keď je mäso takmer mäkké, posypeme ho ovsenými vločkami a dodusíme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!